Over ons

MB Industrial

Prefabricatie en montage van industriële installaties

Op zoek naar een totaaloplossing voor uw installaties? Wij (pre)fabriceren, monteren en onderhouden leidingsystemen in staal en roestvast staal (inox). De uitvoering gebeurt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en conform de veiligheidsvoorschriften. U krijgt een oplossing op maat van uw budget en planning.

Onze specialisaties?

 • Industriële installaties
 • Industriële verwarming
 • Transport piping
 • Pompsets
 • SKIDS

Onze focus ligt op kwaliteit, veiligheid en een duurzame samenwerking. Voor particulieren lassen en monteren wij trapleuningen en balustrades op maat.

Wie zijn wij?

MB Industrial Piping werd 13 jaar geleden opgericht door zaakvoerder Miguel Da Silva. Zijn jarenlange praktijkervaring blijkt nu van onschatbare waarde bij het leiden van het bedrijf en het opvolgen van projecten.

De zaak groeide in de loop der jaren gestaag en telt vandaag een twintigtal werknemers.

In de eerste jaren richtte onze dienstverlening zich vooral op grote aannemers, vandaag doen we vooral eigen projecten. Van planning tot uitvoering, van advies tot onderhoud.

 • Klein maar hecht team

  Ons team van monteurs beschikt over diverse lasmethode-kwalificaties (LMK) en schoolt zich ook bij als dat nodig is. Zo krijgen ze alle kansen om hun talenten te ontwikkelen in een constructieve en collegiale sfeer.

  Op die manier maken wij het verschil op langere termijn. Lasser of pijpfitter en zin om bij ons te komen werken?

  Solliciteer

 • Offerte op maat?

  Leidingsysteem in staal of RVS nodig voor uw bedrijfssite? Vertel ons alles over uw plannen en we werken een voorstel uit dat beantwoordt aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

  Maak een afspraak

 • “Wij streven een lange termijnsamenwerking na op basis van vertrouwen en hechten veel belang aan kwaliteit. Op korte termijn doe je als onderneming natuurlijk een investering, maar op langere termijn blijkt die eerder goedkoop dankzij de duurzaamheid van onze installaties.”

  - zaakvoerder Miguel Da Silva