Diensten

HVAC

VERWARMINGSINSTALLATIES EN SANITAIR

MBI legt zich toe op het aanleveren en plaatsen van verwarmingsinstallaties en sanitaire gedeeltes binnen de projectontwikkeling van nieuwe wooneenheden en renovatie van gebouwen.

Wat kunnen wij voor u betekenen

 1. Diensten
  1. Opmaken van correcte én realistische offertes op maat van de klant.
  2. Samen zoeken naar een duurzame oplossing
  3. Installeren van het volledige sanitaire gedeelte
  4. Plaatsen van warmtepompen – met RESCERT-certificaat
  5. Plaatsen van CV – ketel al dan niet in combinatie met vloerverwarming
 2. Uw garantie
  1. Snelle, dynamische service
  2. Oplossing op maat
  3. Installatie volgens de normen
  4. Uitstekende opvolging, ook na het project 

ONS STAPPENPLAN

 1. Offerte – fase : Op basis van de vraag van de klant werken we een zo concreet mogelijke offerte uit. Rekening houdend met de specifieke wensen van de klant inzake budget, keuzes van materialen, tijdspanne waarin de werken uitgevoerd moeten worden,… .
 2. Uitvoeringsfase: Onze ervaren mensen zetten zich elke dag in om de vooropgestelde plannen vakkundig uit te voeren . Een sterke communicatie tussen alle partijen is hierbij belangrijk en daar maken we dan ook werk van!
 3. Na zorg: Ook na de uitvoering van het project kunnen onze klanten nog op ons rekenen. We bieden immers een efficiënte dienst onderhoud aan voor de verwarmingsinstallatie. In het geval van de Cv-ketel is dit wettelijk verplicht , maar wat belangrijker is het komt uw rendement alleen maar ten goede. En dus raden we een 2-jaarlijks onderhoud ook aan indien er is gekozen voor een warmtepomp. Want wie wil er niet graag besparen op zijn energiefactuur? Neem alvast hier een kijkje voor meer info of om onmiddellijk een afspraak met ons te kunnen maken