brigadier

brigadiers

Onze brigadiers kunnen een team van arbeiders sturen en begeleiden.
Zij zorgen voor de nodige werkinstructies en vergunningen en streven een optimale veiligheid op de werkvloer na.


lasser

lASSERS

Onze lassers zijn gecertificeerd volgens EN ISO 9606-1.
Zij beschikken over de nodige ervaring en vakkennis. Zij hebben de nodige kennis van de noodzakelijke materialen en de te gebruiken gereedschappen.


pijpfitters

pIJPFITTERS

Onze pijpfitters staan in voor het zelfstandig fabriceren en monteren van pijpleidingen voorzien van alle toebehoren.
Zij zijn in staat de ISO correct te interpreteren en kwalitatief uit te voeren.

monteur

MONTEURS

Onze monteurs staan in voor alle voorbereidingen  en afwerkingen met betrekking tot te monteren onderdelen. Hun vaardigheden komen vooral van pas bij shut – downs.

detachering

Eén van de belangrijkste doelstellingen van MB Industrial Piping is het ter beschikking stellen van tijdelijke werknemers.
Op vraag van de opdrachtgever zoeken en leveren wij kwalitatieve arbeidskrachten die voldoen aan het gevraagde profiel om te kunnen presteren binnen een welbepaald project.


De opdrachtgever kan zo buiten de grenzen van zijn eigen personeelsbestand werken en opdrachten aannemen waarvoor hij meer werkkrachten of meer gespecialiseerd personeel nodig heeft.

Zijn eigen organisatie blijft zo beperkt en dus overzichtelijk, want MB Industrial Piping zoekt niet alleen het meest geschikte personeel,maar zorgt ook voor de begeleiding ervan en de bijhorende administratie.
De opdrachtgever heeft met andere woorden dus geen werkgeversverplichtingen ten aanzien van de gedetacheerde, maar beschikt op deze manier toch over een ‘flexibel’ personeelsbestand.


Bovendien huurt de opdrachtgever het gewenste personeel enkel in voor de periode waarin ze echt nodig zijn.
Detachering is dus in alle opzichten een uitstekende manier om tijdsbesparend, flexibel en kostenbesparend te werken.

: